Our Menu

A mix of dishes from all over the world.
Inspired by the Mediterranean, Asian and South American kitchen.
Fine dining in a nice jacket.

Street food - Sharing - Bar food

Patatas bravas
Patatas bravas - crème van aioli - crunch van zwarte olijf
Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón - grof Maldon zout - chorizo olie
Pulled brisket
Homemade kroketjes van pulled brisket - verse piccalilly
Yakitori
Yakitori - munt - yoghurt dressing
Mezze plank
Mezze plank - tzatziki tapenade - zwarte olijf - bissara - gepekelde groentjes - pizza stengels
Belly pork
Belly pork - sesam honey bites
Creusen
Twee Japans gebrachte creusen - wakame - wasabiparel - borage
Huisgerookte zalm
Bun met huisgerookte zalm - kruimel feta - radijs salade
Yellowfin tonijn
Sashimi van yellowfin tonijn - shisoblad - verse wasabi - crème van zwarte sesam - bean blossom
Vegetarische springrolls
Huisgemaakte vegetarische springrolls
Springrolls met scampi
Huisgemaakte springrolls met scampi

Starters

Pomme moscovite
Pomme moscovite - 10gr Royal Belgian caviar - tartaar van laag gegaarde kalfspicanha - zure room
Tartaar van Limousin
Tartaar van Limousin - pane carasau - truffel - chardonnay vinaigrette - balsamico
Tataki van wagyu
Tataki van wagyu - sojaparels- kimchi - limoen
Vitello
Vitello van picanha bereid op onze Oklahoma - tataki van yellowfin tonijn - huisgedroogde San Marzano tomaten - tartaar van kappers - spicy sriracha mayo
Zalm
Huisgerookte zalm bereid op de Oklahoma - roggetoast - opgeklopte zure room
Watermeloen steak
Vegan watermeloen steak - vegan mayo - limoen - pistache olie - citra leaf
Stracciatella van burrata
Stracciatella van burrata - tomaten uit de eigen serre - gepofte quinoa- gefruite basilicum

Main courses

Wagyu burger
Wagyu burger (220gr)  op de Oklahoma bereid - Achelse blauwe - rode ui - home pickled augurk - pepercrème - steppegras
Onglet
Onglet van Piëmontees rund - pimientos de Padrón - patatas bravas
Filet pur
Filet pur - gegrilde groene asperges - gebakken aardappeltjes - choronsaus
Kippenbil
Kippenbil geroosterd op de Oklahoma - papajasalade - lente-ui - gepofte bulgur
Tagliatelle
Tagliatelle met verse tomaten - fijnbladige basilicum - gamba’s
Tonijn
Mi-cuit van tonijn - sojanoedels - krokant gewokte groentjes
Reuze gamba
Reuze gamba à la plancha - dip met pimentón - citrussalade - Neus olijfolie
Halloumi
Crispy quinoa salade - avocado - zoetzure pomelo - halloumi - Neus olijfolie

After dinner

Kolonel
Kolonel - sorbet van Sorrento citroen - citrusbloemen - Grey Goose vodka
Vers gedraaid vanille-ijs
Vers gedraaid vanille-ijs - boerenjongens op grootmoeders wijze
Mousse van pure chocolade
Mousse van pure chocolade ‘Caraibi 66%’ - single malt whiskey - grof zout
Dame blanche
Dame blanche Club Deux
Camembert
Camembert bereid op de Oklahoma - vijgenchutney - rozemarijnbrood
Espresso-martini
Cocktail espresso-martini

Make a reservation

03 877 63 11
info @ clubdeux .be
Lispersteenweg 69 / 2530 Boechout